Thuis Opleidingen

Menu
hbo module werving selectiemethodiek

HBO module Werving & Selectiemethodiek

	HBO-module Werving- & Selectiemethodiek

 

"De HBO-module Werving- en Selectiemethodiek van Hogeschool NTI Start nu de module Werving- en Selectiemethodiek van Hogeschool NTI en volg onderdelen van onze HBO-opleidingen als losse vakken. Flexibel studeren!"

 

Opleiding Informatie: HBO-module Werving- & Selectiemethodiek

categorie: Management

"Een goede personeelsplanning betekent niet alleen de juiste persoon op de juiste plaats, maar ook precies genoeg juiste mensen op de juiste plaats. Vooral wanneer er sprake is van seizoensinvloeden of een sterke groei of krimp van de organisatie is dit een uitdaging. Wil je een personeelsbeleid dat met deze factoren rekening houdt en dat naadloos aansluit bij de organisatieplanning? Start dan nu met de HBO-module Werving- en Selectiemethodiek van Hogeschool NTI! Na het afronden van deze module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Personeelsmanagement.Daarom kies je voor HBO-module Werving- & Selectiemethodiek van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 7 EC
  • Module uit HBO Personeelsmanagement
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Werving- & Selectiemethodiek

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.