Thuis Opleidingen

Menu
kinderboeken schrijven

Kinderboeken schrijven

	Kinderboeken schrijven

 

Heb je gevoel voor taal en lezen en kun je zich goed inleven in de belevingswereld van een kind? Start dan nu met de cursus Kinderboeken schrijven.

 

Opleiding Informatie: Kinderboeken schrijven

categorie: Creatief

"Heb je een vlotte pen en wil je leuke verhalen leren schrijven voor jongere doelgroepen? Probeer dan onze nieuwe cursus Kinderboeken schrijven! Tijdens deze cursus krijg je te maken met diverse soorten genres, van horror tot humor en van sportverhalen tot meisjesboeken. Je leert schrijven voor verschillende doelgroepen, dus niet alleen voor kleuters, maar bijvoorbeeld ook voor tieners. Na afloop van de cursus kun je als beginnend kinderboekenschrijver aan de slag!Daarom kies je voor Kinderboeken schrijven van het NTI:

  • Inclusief pennenset
  • Lesmateriaal
  • Begeleiding van een ervaren uitgever

"

 

Studiegids aanvragen: Kinderboeken schrijven

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.