Thuis Opleidingen

Menu
hbo module schriftelijke communicatie voor juristen

HBO module Schriftelijke communicatie voor juristen

	HBO-module Schriftelijke communicatie voor juristen

 

Schrijvend nog beter juridisch leren schrijven? Dat kan met de HBO-module Schriftelijke communicatie voor juristen van het NTI.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Schriftelijke communicatie voor juristen

categorie: Recht en Juridisch

"Om het recht tot zijn recht te laten komen, is taal noodzakelijk. Wil je leren hoe je juridische stukken zo formuleert dat ze prettig leesbaar zijn en er geen verwarring bestaat over de juiste interpretatie? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Schriftelijke communicatie voor juristen van Hogeschool NTI! Je leert hoe je documenten zoals juridische adviesbrieven, beschikkingen en pleitnota’s juridisch waterdicht en toegankelijk maakt. Na het afronden van deze korte opleiding ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Rechten.Daarom kies je voor HBO-module Schriftelijke communicatie voor juristen van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 2 EC
  • Module uit HBO Rechten
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Schriftelijke communicatie voor juristen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.