Thuis Opleidingen

Menu
mbo persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg

MBO Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg

	MBO Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg

 

Wil je graag als persoonlijk begeleider aan de slag en met gehandicapten leren werken? Start dan nu de opleiding Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg.

 

Opleiding Informatie: MBO Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg

categorie: Welzijn

"Help je graag mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking en wil je hier graag jouw beroep van maken? Start dan met de NTI-opleiding MBO Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg op niveau 4. Je leert op praktijkgerichte wijze hoe je zorg en ondersteuning biedt aan invaliden op het gebied van persoonlijke verzorging en hun dagelijkse activiteiten. Je loopt onder andere stage zodat je jouw kennis kunt toepassen op het werkveld. Aan het eind van de MBO-opleiding kun je met jouw officiële MBO-diploma werkzaam zijn als persoonlijk begeleider.Daarom kies je voor MBO Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg van het NTI:

  • Officieel diploma voor jouw droombaan
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
  • Inclusief 2 praktijkdagen

"

 

Studiegids aanvragen: MBO Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.