Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma leisuremanagement resorts en events

Kort HBO programma Leisuremanagement/Resorts en events

	Kort HBO-programma Leisuremanagement/Resorts en events

 

"Het korte HBO-programma Leisuremanagement/Resorts en events Wil jij meer kennis opdoen over resorts en events? Dan is dit korte HBO-programma Leisuremanagement/Resorts en events van het NTI de keus voor jou!"

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Leisuremanagement/Resorts en events

categorie: Toerisme en Cultuur

"Word jij de volgende specialist Leisuremanagement/Resorts en events? Wel als je het korte HBO-programma Leisuremanagement/Resorts en events van het NTI volgt! Met de focus op vrijetijdsmanagement, bedrijfsvoering en talen wordt er daarnaast ook specifiek ingegaan op resorts- en evenementenmanagement. Wil je meer specialistische kennis opdoen over resorts en events? Dan is dit korte HBO-programma Leisuremanagement/Resorts en events de perfecte keus voor jou. Schrijf je direct in!Daarom kies je voor Kort HBO-programma Leisuremanagement/Resorts en events van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Leisuremanagement/Resorts en events

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.