Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma vrijetijdsmanagement productontwikkeling

Kort HBO programma Vrijetijdsmanagement/ productontwikkeling

	Kort HBO-programma Vrijetijdsmanagement/ productontwikkeling

 

"Het korte HBO-programma Vrijetijdsmanagement/productontwikkeling Het korte HBO-programma Vrijetijdsmanagement/productontwikkeling van het NTI is verdiepend van aard. Start vandaag nog met deze boeiende opleiding!"

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Vrijetijdsmanagement/ productontwikkeling

categorie: Toerisme en Cultuur

"Wil je innovatief bezig zijn in de vrijetijdssector? Dan is dit korte HBO-programma Vrijetijdsmanagement/productontwikkeling de perfecte keus voor jou. Dit korte NTI HBO-programma bestaat uit vier themablokken; Vrijetijdsmanagement, Marktverkenning, Moderne vreemde talen en Productontwikkeling. Na succesvolle afronding van het korte HBO-programma Vrijetijdsmanagement/productontwikkeling ontvang je een wettelijk erkend certificaat van Hogeschool NTI. Heb je interesse? Je kunt dit korte HBO-programma al binnen 12 tot 18 maanden afronden. Start vandaag nog!Daarom kies je voor Kort HBO-programma Vrijetijdsmanagement/ productontwikkeling van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Vrijetijdsmanagement/ productontwikkeling

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.