Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject sales klassikaal

HBO orientatietraject Sales Klassikaal

	HBO-orientatietraject Sales Klassikaal

 

"Kennismaken met de interessante wereld van marketing en sales Het HBO Orientatietraject Sales Klassikaal kun je al in 6 maanden afronden. Je krijgt intensieve begeleiding tijdens de klassikale lessen. Leerzaam en leuk!"

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Sales Klassikaal

categorie: Marketing en Communicatie

"Verkopen staat centraal in het HBO Oriëntatietraject Sales Klassikaal van het NTI. Vele ins en outs hierover komen aan de orde tijdens deze opleiding. Het kennen van je klanten is het belangrijkste in dit vakgebied. Hoe je je klanten leert kennen, leer je dan ook in dit oriëntatietraject. Voor extra intensieve begeleiding maken klassikale lessen onderdeel uit van de opleiding. Hierdoor ben je volop in de gelegenheid om vragen te stellen aan je docent en samen te werken met medestudenten. Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je een erkend certificaat en 30 EC (studiepunten).Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Sales Klassikaal van het NTI:

  • Klassikale lessen
  • Les in kleine groepen
  • Intensieve begeleiding
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Sales Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.