Thuis Opleidingen

Menu
mbo verzorgende ig gehandicaptenzorg

MBO Verzorgende IG Gehandicaptenzorg

	MBO Verzorgende IG Gehandicaptenzorg

 

Ben je sociaal en weet je van aanpakken? Wil jij gehandicapten ondersteunen? Dan is de opleiding Verzorgende IG Gehandicaptenzorg echt iets voor jou!

 

Opleiding Informatie: MBO Verzorgende IG Gehandicaptenzorg

categorie: Gezondheid

"Werk jij graag met mensen en wil je gehandicapten begeleiden en ondersteunen bij de dagelijkse bezigheden? Kies dan voor de MBO-opleiding Verzorgende IG Gehandicaptenbegeleiding. Je neemt de persoonlijke zorg van de gehandicapte op je en je probeert ongemak zoveel mogelijk te voorkomen. Tijdens de opleiding ga je onder andere aan de slag met het bieden van ondersteuning en het uitvoeren van verzorgende taken. Wanneer je de opleiding hebt afgerond, ontvang je een waardevol MBO-diploma.Daarom kies je voor MBO Verzorgende IG Gehandicaptenzorg van het NTI:

  • Verwacht in 2012
  • Officieel diploma voor jouw droombaan
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
"

 

Studiegids aanvragen: MBO Verzorgende IG Gehandicaptenzorg

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.