Thuis Opleidingen

Menu
mba module financieel management

MBA-module Financieel management

	MBA-module Financieel management

 

"MBA-module Financieel management bij het NTI - Al in 6 maanden Ben jij op zoek naar een financiele opleiding op managementniveau? Dan past de MBA-module Financieel management bij jou! Haal je diploma in 6 maanden tijd."

 

Opleiding Informatie: MBA-module Financieel management

categorie: Management

"Deze MBA-module zorgt ervoor dat je in staat bent om managementactiviteiten op financieel gebied op verantwoorde wijze aan te sturen. De brede kennis van het financiële management die je opdoet is een absolute must als je in een financiële functie werkt of graag in de financiële branche aan de slag wilt. Na afloop van de MBA-module Financieel management kun je op managementgebied als sparringpartner fungeren. Je kunt deze module al binnen 6 maanden afronden. Een praktijkdag is onderdeel van het programma, zo kun je de opgedane kennis direct toetsen in de praktijk.Daarom kies je voor MBA-module Financieel management van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 3 EC
  • Incl. gratis praktijkcollegedag
"

 

Studiegids aanvragen: MBA-module Financieel management

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.