Thuis Opleidingen

Menu
hbo minor psychologie en gezondheid

HBO-minor Psychologie en gezondheid

	HBO-minor Psychologie en gezondheid

 

"Praktijkgericht studeren met de HBO-minor Psychologie en gezondheid Wat doe je als iemand psychologische hulp nodig heeft? Weet jij hoe je dat aan moet pakken? Deze minor gaat daar dieper op in. Start vandaag nog bij het NTI!"

 

Opleiding Informatie: HBO-minor Psychologie en gezondheid

categorie: Psychologie

"Wil je je in het vakgebied psychologie verdiepen maar wil je (nog) geen volledige opleiding volgen? Dan kun je bij het NTI terecht voor de HBO-minor Psychologie en gezondheid. Wat je moet doen wanneer iemand psychische hulp nodig heeft en hoe je dat moet aanpakken, leer je tijdens de vijf modules: Neuropsychologie, Casemanagement, Psychologie in de gezondheidszorg, Psychopathologie en behandelmethoden en Coaching. Je ontvangt daarbij ook nog een gratis praktijktraining Advisering. Wil je meer leren over het stellen van diagnoses, geven van mondeling en schriftelijk advies en begeleiding van individuele of groepen cliënten? Schrijf je direct in voor de HBO-minor Psychologie en gezondheid van het NTI!Daarom kies je voor HBO-minor Psychologie en gezondheid van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor
"

 

Studiegids aanvragen: HBO-minor Psychologie en gezondheid

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.