Thuis Opleidingen

Menu
basisonderwijs

Basisonderwijs

	Basisonderwijs

 

Lijkt het jou leuk om op de basisschool de groepsleerkracht te ondersteunen? Dan is deze korte cursus van NTI de perfecte plek om te beginnen!

 

Opleiding Informatie: Basisonderwijs

categorie: Onderwijs en Kinderen

"Wil jij de leerkracht in de klas ondersteunen? Kinderen stimuleren om te leren en te onderzoeken? Ze begeleiden tijdens hun ontdekkingsreis? Volg dan de cursus Basisonderwijs van het NTI. Je leert hoe je kinderen begeleidt en stimuleert in hun ontwikkeling. Hoe het er in het basisonderwijs aan toe gaat. Welke vormen van onderwijs er zijn. En hoe je de groepsleerkracht het beste ondersteunt. Ook word je op de hoogte gebracht van de laatste onderwijskundige ontwikkelingen. Schrijf je dus vandaag nog in!Daarom kies je voor Basisonderwijs van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo
"

 

Studiegids aanvragen: Basisonderwijs

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.