Thuis Opleidingen

Menu
hbo vakopleiding bedrijfsadministratie en accountancy

HBO Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy

	HBO Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy

 

Ben je reeds werkzaam in een financieel-administratieve functie en wil je verder groeien? Start dan nu met de ideale vooropleiding van HBO SPD.

 

Opleiding Informatie: HBO Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy

categorie: Administratie en Economie

"Heb je interesse in het accountancy vak en wil je erachter komen of een baan als controller of accountant iets voor jou is? Of werk je al als financieel administratief medewerker en wil je hogerop komen, maar weet je niet of je een volledige HBO-opleiding aankunt? Begin dan met de 2-jarige HBO Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy! Je krijgt de basis van de volledige opleiding HBO SPD Bedrijfsadministratie. Na voltooiing ontvang je het Vakdiploma Bedrijfsadministratie en Accountancy, waarmee je kunt starten als assistent of kunt doorgaan voor het volledige getuigschrift.Daarom kies je voor HBO Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy van het NTI:Voordelig studeren!

  • Incl. 1 gratis praktijktraining

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Vakopleiding Bedrijfsadministratie en Accountancy

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.