Thuis Opleidingen

Menu
hbo module opstellen van een salesplan

HBO module Opstellen van een salesplan

	HBO-module Opstellen van een salesplan

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Salesplan de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Opstellen van een salesplan

categorie: Marketing en Communicatie

"In aanvulling op communicatiebeleid en een marketingplanning is een verkoopbeleid dat naadloos aansluit bij de overige bedrijfsactiviteiten erg belangrijk. Wil je daarom weten hoe je een professioneel salesplan opstelt? Start dan nu met de HBO-module Opstellen van een Salesplan van Hogeschool NTI en leer alles over accountplanning en hoe je dit inpast binnen het beleid van een onderneming! Je vertaalt doelstellingen vanuit een marketingplan naar een verkoopplan en besteedt aandacht aan rayonering en bezoekplanning. Na het afronden van deze korte opleiding ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Commerciële Economie.Daarom kies je voor HBO-module Opstellen van een salesplan van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 4 EC 
  • Module uit HBO Commerciële Economie,
    uitstroomvariant Sales
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Opstellen van een salesplan

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.