Thuis Opleidingen

Menu
volksverzekeringen

Volksverzekeringen

	Volksverzekeringen

 

Wil jij mensen helpen bij hun aanvraag voor AOW, AWBZ of Algemene nabestaandenwet? Schrijf je dan nu in voor de cursus Volksverzekeringen van het NTI!

 

Opleiding Informatie: Volksverzekeringen

categorie: Recht en Juridisch

"In Nederland hebben we de volgende volksverzekeringen: de Algemene ouderdomswet (AOW), de Algemene nabestaandenwet (ANW) en de Algemene wet bijzondere ziektekosten (AWBZ). Deze wetten regelen belangrijke zaken voor kwetsbare groepen als ouderen en zieken. Maar hoe werkt de aanvraagprocedure? Waar hebben mensen recht op? In de cursus Volksverzekeringen van het NTI leer je precies hoe het in elkaar steekt. En hoe je mensen helpt bij hun aanvraag. Geen droge stof, maar duidelijk lesmateriaal dat je meteen kunt toepassen in de praktijk.Daarom kies je voor Volksverzekeringen van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo
"

 

Studiegids aanvragen: Volksverzekeringen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.