Thuis Opleidingen

Menu
kraamzorg

Kraamzorg

	Kraamzorg

 

Wil jij helpen bij het wonder van nieuw leven? Volg de korte cursus Kraamzorg van het NTI en leer alles over zorg voor kraamvrouwen en pasgeboren baby’s!

 

Opleiding Informatie: Kraamzorg

categorie: Gezondheid en Welzijn

"Van zwangerschap tot geboorte en daarna, voor het gehele traject is speciale zorg nodig. Als verzorgende in de kraamzorg sta je de aanstaande moeder en haar partner met raad en daad terzijde in deze spannende periode in hun leven. Na de bevalling hebben de kraamvrouw en de pasgeborene gedurende een hele week extra zorg en aandacht nodig. Jij zorgt daarvoor. Wil jij helpen bij het wonder van nieuw leven? Volg dan de korte cursus Kraamzorg van het NTI!Daarom kies je voor Kraamzorg van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo
"

 

Studiegids aanvragen: Kraamzorg

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.