Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma financieel management

Kort HBO programma Financieel management

	Kort HBO-programma Financieel management

 

"Het korte HBO-programma Financieel management volg je bij het NTI Wil jij extra financiele kennis? Dan zit je bij het korte HBO-programma Financieel management van het NTI goed. Studeren op je eigen manier."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Financieel management

categorie: Financien en Makelaardij

"Ben je een geboren leider? Dan is het korte HBO-programma Financieel management van het NTI de perfecte keus voor jou. Je leert welke managementinstrumenten je toe moet passen, hoe je voor een correcte uitvoering van financiële werkzaamheden zorgt. Dit korte HBO-programma is zeer geschikt voor managers die naast een gedegen financiële basiskennis ook inzicht willen krijgen in het theoretisch kader van strategie en beleid. Geef je kennis een boost zodat het financiële vakgebied geen geheimen meer voor je kent. Schrijf je direct in! Extra financiële kennis dankzij het korte HBO-programma Financieel management!Daarom kies je voor Kort HBO-programma Financieel management van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor

"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Financieel management

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.