Thuis Opleidingen

Menu
hbo module inleiding sales

HBO module Inleiding sales

	HBO-module Inleiding sales

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Inleiding sales de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Inleiding sales

categorie: Marketing en Communicatie

"Hoe verkoop je een product of dienst en wat komt daar binnen een organisatie allemaal bij kijken? Leer het nu in de HBO-module Inleiding sales van Hogeschool NTI! In deze korte opleiding passeren alle belangrijke aspecten van sales en accountmanagement de revue: productpresentatie en onderhandelen, de psychologie van de besluitnemer aan wie je iets verkoopt en customer satisfaction management. Ook de onderwerpen multi-level accountplanning en categorymanagement worden uitgebreid behandeld. Na het afronden van deze module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Commerciële Economie.Daarom kies je voor HBO-module Inleiding sales van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 4 EC 
  • Module uit HBO Commerciële Economie 
  • Begeleiding door ervaren docenten 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Inleiding sales

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.