Thuis Opleidingen

Menu
mba module marketingmanagement

MBA module Marketingmanagement

	MBA-module Marketingmanagement

 

"Leer meer over marketing op managementniveau bij het NTI! De MBA-module Marketingmanagement is echt iets voor jou wanneer jij je wilt verdiepen in marketing. Al in 6 maanden beschik je over een uitstekende basis!"

 

Opleiding Informatie: MBA-module Marketingmanagement

categorie: Management

"Wil jij je specialiseren in het boeiende vakgebied van marketingmanagement? Dan is deze MBA-module de juiste keuze! Er is in het bedrijfsleven grote behoefte aan marketeers die op managementniveau het gewenste marketingbeleid uit kunnen stippelen. Daar kun jij er een van zijn! Deze MBA-module Marketingmanagement is onderdeel van de volledige Master of Business Administration (MBA-opleiding). Jij kunt deze module al binnen een half jaar afronden. Een praktijkdag is onderdeel van het programma, zo kun je de opgedane kennis direct toetsen in de praktijk.Daarom kies je voor MBA-module Marketingmanagement van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 3 EC
  • Incl. gratis praktijkcollegedag

"

 

Studiegids aanvragen: MBA-module Marketingmanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.