Thuis Opleidingen

Menu
verkorte mbo opleiding pedagogisch werker 4

Verkorte MBO-opleiding Pedagogisch werker 4

	Verkorte MBO-opleiding  Pedagogisch werker 4

 

Wil je graag als pedagogisch medewerker werken? Dan kun je bij het NTI nu terecht voor een verkorte MBO-opleiding Pedagogisch werker 4. Start vandaag nog!

 

Opleiding Informatie: Verkorte MBO-opleiding Pedagogisch werker 4

categorie: Onderwijs en Kinderen

"Heb je een SPW-3 diploma behaald, maar wil je graag als pedagogisch medewerker werken? Dan kun je bij het NTI nu terecht voor een verkorte MBO-opleiding Pedagogisch werker 4. Deze opleiding is een speciaal traject gericht op studenten met een SPW-3 diploma, daarom hoef je minder theoretische examens te doen en loop je minder stage. Het NTI is de eerste die deze verkorte opleiding Pedagogisch werker 4 aanbiedt! Als pedagogisch werker kunt aan de slag bij een organisatie voor kinderopvang of een instelling in de jeugdzorg. Bij kinderopvang kun je denken aan een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal. Met het MBO-diploma Pedagogisch werker 4 leer je kinderen optimaal te begeleiden. Start vandaag nog.Daarom kies je voor Verkorte MBO-opleiding Pedagogisch werker 4 van het NTI:

  • Je kunt iedere dag starten
  • Begeleiding door een persoonlijke mentor
  • Flexibele examinering & hoge slagingspercentages
  • Inclusief 2 gratis praktijkdagen

"

 

Studiegids aanvragen: Verkorte MBO-opleiding Pedagogisch werker 4

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.