Thuis Opleidingen

Menu
hbo module revenue management

HBO module Revenue management

	HBO-module Revenue management

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Revenue management de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Revenue management

categorie: Administratie en Economie

"Hotels maken voortdurend een afweging tussen een zo hoog mogelijke bezetting van de kamers enerzijds en een zo hoog mogelijke prijs voor de kamers anderzijds. Kamers aanbieden voor een lage prijs levert weliswaar een hogere bezetting, maar een lagere opbrengst per kamer. Aan de andere kant is de bezetting weliswaar lager bij een hoge prijs per kamer, maar is de opbrengst per kamer weer hoger. Wil je weten hoe je zorgt voor een optimale verhouding tussen prijs en bezetting? Start dan vandaag nog met de HBO-module Revenue management van Hogeschool NTI!Daarom kies je voor HBO-module Revenue management van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 4 EC 
  • Module uit HBO Hotelmanagement 
  • Internationale literatuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Revenue management

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.