Thuis Opleidingen

Menu
mbo verkort pedagogisch medewerker kinderopvang

MBO Verkort Pedagogisch medewerker kinderopvang

	MBO Verkort Pedagogisch medewerker kinderopvang

 

Lijkt het je fantastisch om aan de slag te gaan in de kinderopvang? Dan is deze opleiding echt iets voor jou! Binnen 12 maanden ben jij in het bezit van een waardevol diploma.

 

Opleiding Informatie: MBO Verkort Pedagogisch medewerker kinderopvang

categorie: Onderwijs en Kinderen

"Is het jouw droom om met kinderen te werken? Dan biedt de verkorte MBO-opleiding Pedagogisch medewerker uitkomst voor je. Wanneer je in het bezig bent van een MBO-diploma Medewerker Maatschappelijke zorg kun jij binnen 1 jaar tijd een tweede MBO-diploma halen. Zeg nu zelf, dat is wel heel aantrekkelijk! Tijdens de opleiding leer je meer over kinderen, hun gedrag en alles wat komt kijken bij de dagelijkse opvang van kinderen. Spreekt dit jou aan? Schrijf je dan vandaag nog in voor deze opleiding.Daarom kies je voor MBO Verkort Pedagogisch medewerker kinderopvang van het NTI:

  • Incl. studiemateriaal
  • Flexibele examinering
  • Hoge slagingspercentages
"

 

Studiegids aanvragen: MBO Verkort Pedagogisch medewerker kinderopvang

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.