Thuis Opleidingen

Menu
hbo maatschappelijk werk en dienstverlening klassikaal

HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening Klassikaal

	HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening Klassikaal

 

Start nu met de opleiding MWD Klassikaal bij het NTI en volg de erkende opleiding HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening met intensieve begeleiding!

 

Opleiding Informatie: HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening Klassikaal

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Wil je starten met de HBO-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening? Dan ben je bij het NTI aan het juiste adres. Je volgt een opleiding van hoge kwaliteit en tegelijkertijd studeer je flexibel. Klassikale lessen maken onderdeel uit van deze interessante opleiding. Je gaat onder andere aan de slag met onderwerpen als psychologie, de samenleving, kwaliteitszorg en de doelgroep jongeren. Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je het wettelijk erkende diploma MWD. Je mag je dan Bachelor of Social Work noemen.Daarom kies je voor HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening Klassikaal van het NTI:

  • Extra intensieve begeleiding
  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 13 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.