Thuis Opleidingen

Menu
kort hbo programma communicatie en journalistiek

Kort HBO-programma Communicatie & journalistiek

	Kort HBO-programma Communicatie & journalistiek

 

"Het korte HBO-programma Communicatie en journalistiek van het NTI Wil jij je kennis van het huidige medialandschap uitbreiden? Dan kies je voor het korte HBO-programma Communicatie en journalistiek van Hogeschool NTI."

 

Opleiding Informatie: Kort HBO-programma Communicatie & journalistiek

categorie: Marketing en Communicatie

"Wil jij je kennis van het huidige medialandschap uitbreiden? Dan kies je voor het korte HBO-programma Communicatie en journalistiek van Hogeschool NTI. Je leert hoe een goed interview opgebouwd wordt, hoe nieuws wordt gemaakt en welke invloed dit heeft op de ontvanger. Na succesvolle afronding van het korte HBO-programma Communicatie en journalistiek ontvang je een wettelijk erkend certificaat van Hogeschool NTI. Wil je de kneepjes van het vak leren? Schrijf je direct in voor het korte HBO-programma Communicatie en journalistiek!Daarom kies je voor Kort HBO-programma Communicatie & journalistiek van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studeren met veel persoonlijk contact
  • Begeleiding van je persoonlijke mentor
"

 

Studiegids aanvragen: Kort HBO-programma Communicatie & journalistiek

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.