Thuis Opleidingen

Menu
mbo persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

MBO Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

	MBO Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

 

Wil je graag als persoonlijk begeleider aan de slag en met verschillende specifieke doelgroepen leren werken? Begin dan nu met deze MBO-opleiding!

 

Opleiding Informatie: MBO Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

categorie: Welzijn

"Ben je van nature hulpvaardig en wil je graag met een bepaalde groep hulpbehoevende mensen te maken hebben, zoals verslaafden, daklozen of vrouwen in de vrouwenopvang? Start dan met de opleiding MBO Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen van het NTI. Je volgt deze MBO-opleiding op niveau 4. Je leert de zorg en ondersteuning coördineren die jouw cliënten nodig hebben, maar je leert ook hoe je uitvoerende taken op het gebied van hun persoonlijke welzijn verricht tijdens een stage. Na het behalen van jouw MBO-diploma word je bijvoorbeeld jobcoach of trajectbegeleider.Daarom kies je voor MBO Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen van het NTI:

  • Officieel diploma voor jouw droombaan
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
  • Inclusief 2 praktijkdagen

"

 

Studiegids aanvragen: MBO Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.