Thuis Opleidingen

Menu
spaans voor beginners

Spaans voor beginners

	Spaans voor beginners

 

Je leert in korte tijd en op je eigen manier de Spaanse taal in praktijk te brengen met de flexibele en voordelige NTI-cursus Spaans voor beginners.

 

Opleiding Informatie: Spaans voor beginners

categorie: Talen

"Het Spaans wordt door honderden miljoenen mensen in Europa en Zuid-Amerika gesproken: het kan met recht een wereldtaal worden genoemd! Naast prachtige vakantiebestemmingen zijn Spaanstalige landen ook steeds belangrijkere handelspartners van Nederland. Start daarom nu met de cursus Spaans voor beginners van het NTI en zorg ervoor dat je je kunt redden in de meest voorkomende situaties, zowel in woord als geschrift. Na afloop van de cursus beheers je ruim 1.500 woorden en uitdrukkingen, kun je meepraten over dagelijkse onderwerpen, brieven en e-mails schrijven en boeken, tijdschriften en kranten lezen.Daarom kies je voor Spaans voor beginners van het NTI:

  • Praktijkgerichte cursus met CD's
  • Leer ruim 1500 Spaanse woorden
  • Inclusief lesmateriaal

"

 

Studiegids aanvragen: Spaans voor beginners

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.