Thuis Opleidingen

Menu
hbo bedrijfskundige informatica klassikaal

HBO Bedrijfskundige informatica Klassikaal

	HBO Bedrijfskundige informatica Klassikaal

 

Ben je ook toe aan meer diepgang op gebied van informatica? Volg dan nu de opleiding Bedrijfskundige Informatica Klassikaal!

 

Opleiding Informatie: HBO Bedrijfskundige informatica Klassikaal

categorie: Informatica, PC en Internet

"Heb je een passie voor informatica? En heb je daarnaast ook interesse in het bedrijfskundige vlak? Dan past de HBO-opleiding Bedrijfskundige Informatica Klassikaal uistekend bij jou! Je volgt de wettelijk erkende opleiding HBO Bedrijfskundige Informatica met intensieve klassikale begeleiding. Je ervaren docent staat altijd klaar om je te helpen. Bij het NTI studeer je flexibel, ook wanneer je voor een klassikale opleiding kiest. Je bepaalt namelijk altijd zelf waar en wanneer je studeert.Daarom kies je voor HBO Bedrijfskundige informatica Klassikaal van het NTI:

  • Extra intensieve begeleiding
  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 8 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur
"

 

Studiegids aanvragen: HBO Bedrijfskundige informatica Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.