Thuis Opleidingen

Menu
hbo module ontwikkelingspsychologie klassiklaal

HBO module Ontwikkelingspsychologie Klassiklaal

	HBO-module Ontwikkelingspsychologie Klassiklaal

 

"HBO-module Ontwikkelingspsychologie, nu ook klassikaal te volgen! Volg de HBO-module Ontwikkelingspsychologie Klassikaal en ontdek meer over de psychologische ontwikkeling van het kind. Schrijf je snel in!"

 

Opleiding Informatie: HBO-module Ontwikkelingspsychologie Klassiklaal

categorie: Psychologie

"In de HBO-module Ontwikkelingspsychologie Klassikaal staat de psychologische ontwikkeling van het kind centraal. In de module komen de belangrijkste stromingen en theorieën aan de orde die de ontwikkeling van kind naar volwassene beschrijven. Bij deze module krijg je extra intensieve begeleiding van een ervaren docent. Gedurende de module heb je namelijk verschillende klassikale bijeenkomsten voor extra begeleiding. Wanneer je de module succesvol hebt afgerond, ontvang je 4 EC en krijg je vrijstelling voor deze module in de volledige HBO-opleiding Toegepaste Psychologie.Daarom kies je voor HBO-module Ontwikkelingspsychologie Klassiklaal van het NTI:

  • Studieduur 3 maanden
  • 6 EC
  • Module uit HBO Toegepaste Psychologie
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Ontwikkelingspsychologie Klassiklaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.