Thuis Opleidingen

Menu
hulpverlenen bij psychische ontwikkelingsproblemen

Hulpverlenen bij psychische ontwikkelingsproblemen

	Hulpverlenen bij psychische ontwikkelingsproblemen

 

Werk je als docent of jeugdwerker veel met jongeren en wil je je kennis uitbreiden? Leer problemen herkennen en oplossen met deze boeiende NTI-cursus!

 

Opleiding Informatie: Hulpverlenen bij psychische ontwikkelingsproblemen

categorie: Psychologie

"Wanneer moet je zich zorgen gaan maken over het gedrag van een kind of jongere en wanneer is er sprake van een stoornis? Op deze vragen zijn geen standaardantwoorden mogelijk. Daar zijn de kinderen, de ouders en de situaties te uiteenlopend voor. De opleiding hulpverlenen bij psychische ontwikkelingsproblemen gaat over psychische stoornissen en over psychische problemen die (nog) geen stoornis zijn. Je leert over de normale ontwikkeling van een kind en wat risicofactoren hierbij kunnen zijn. Aan het eind van de opleiding heb je een gedegen kennis om dit te onderscheiden.Daarom kies je voor Hulpverlenen bij psychische ontwikkelingsproblemen van het NTI:

  • Flexibel studeren
  • Studiebegeleiding van je persoonlijke mentor
  • Studeren via de digitale leeromgeving

"

 

Studiegids aanvragen: Hulpverlenen bij psychische ontwikkelingsproblemen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.