Thuis Opleidingen

Menu
spoedcursus windows xp

Spoedcursus Windows XP

	Spoedcursus Windows XP

 

Breid je kennis uit of bouw kennis uit op het gebied van Windows XP. Met deze spoedcursus ben je binnen 1 maand helemaal op de hoogte!

 

Opleiding Informatie: Spoedcursus Windows XP

categorie: Informatica, PC en Internet

Leer binnen 1 maand werken met Windows XP! De unieke interactieve lesmethode van de spoedcursus Windows XP van het NTI zorgt ervoor dat je die onderdelen overslaat die je al beheerst, zodat je bestaande kennis razendsnel weer helemaal up-to-date is. Maar ook wanneer je nog nooit achter een toetsenbord hebt gezeten of een muis hebt aangeraakt, rond je deze cursus al binnen 1 maand af. Wacht daarom geen moment en leer vandaag nog beter werken met dit belangrijke besturingsprogramma.Daarom kies je voor Spoedcursus Windows XP van het NTI:Binnen 1 maand af te ronden!

Studiegids aanvragen: Spoedcursus Windows XP

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.