Thuis Opleidingen

Menu
hbo module inleiding customer relationship management crm

HBO-module Inleiding Customer Relationship Management (CRM)

	HBO-module Inleiding Customer Relationship Management (CRM)

 

"HBO-module Inleiding Customer Relationship Management van het NTI Wil je leren bestaande klanten te behouden, zodat deze trouw blijven aan jouw merk? Start dan met de HBO-module Customer Relationship Management."

 

Opleiding Informatie: HBO-module Inleiding Customer Relationship Management (CRM)

categorie: Administratie en Economie

"Wil je meer klanten en meer klanten behouden? Start dat nu met de HBO-module Inleiding Customer Relationship Management (CRM) van Hogeschool NTI! In deze korte opleiding leer je hoe je ICT en databasemarketing gebruikt om het marktaandeel te vergroten en omzet en winst te optimaliseren. Hierbij wordt ook aandacht besteed aan het berekenen van de verwachte klantwaarde, zodat je weet wat de werving van een nieuwe klant mag kosten. Na het afronden van deze korte opleiding ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Commerciële Economie.Daarom kies je voor HBO-module Inleiding Customer Relationship Management (CRM) van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 4 EC
  • Module uit HBO Commerciële Economie
  • Inclusief vakliteratuur van Sjors van Leeuwen
"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Inleiding Customer Relationship Management (CRM)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.