Thuis Opleidingen

Menu
hbo module inleiding belastingwetgeving klassikaal spd

HBO module Inleiding belastingwetgeving Klassikaal (SPD)

	HBO-module Inleiding belastingwetgeving Klassikaal (SPD)

 

Wil je alles weten over belastingwetgeving? Dan past deze HBO-module uitstekend bij je! De module komt uit de volledige opleiding SPD Bedrijfsadministratie.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Inleiding belastingwetgeving Klassikaal (SPD)

categorie: Administratie en Economie

"Wil jij je buigen over complexe financiële vraagstukken met een fiscaaljuridisch tintje? Dan is de HBO-module Inleiding belastingwetgeving Klassikaal van Hogeschool NTI echt iets voor jou! Het klassikale programma past uitstekend bij je wanneer je flexibel wilt studeren, maar ook behoefte hebt aan net dat beetje extra begeleiding. In deze module leer je de hoofdlijnen van belastingwetgeving. Ook ga je aan de slag met inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en loonbelasting. Kortom, een leerzame module!Daarom kies je voor HBO-module Inleiding belastingwetgeving Klassikaal (SPD) van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 11 EC
  • Module uit HBO SPD Bedrijfsadministratie
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Inleiding belastingwetgeving Klassikaal (SPD)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.