Thuis Opleidingen

Menu
hbo module inleiding marketing

HBO module Inleiding marketing

	HBO-module Inleiding marketing

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Inleiding marketing de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Inleiding marketing

categorie: Marketing en Communicatie

"Een bedrijf kan nog zulke goede producten of diensten aanbieden, als de klant ze niet kent, zal hij of zij ze niet kopen. Met de module Inleiding marketing van Hogeschool NTI zorg je ervoor dat de doelgroep weet wat jouw bedrijf in de aanbieding heeft. Naast de basisbegrippen maak je in deze korte opleiding kennis met de verschillende marketing- en concurrentiestrategieën en leer je hoe je consumentenkoopgedrag kunt herkennen en analyseren. Na het afronden van deze module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Small Business and Retailmanagement.Daarom kies je voor HBO-module Inleiding marketing van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 4 EC 
  • Module uit verschillende HBO-opleidingen
  • Inclusief lesmateriaal

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Inleiding marketing

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.