Thuis Opleidingen

Menu
basisopleiding secretarieel medewerker

Basisopleiding Secretarieel medewerker

	Basisopleiding Secretarieel medewerker

 

De basisopleiding Administratief medewerker - Secretarieel medewerker van het NTI is de ideale voorbereiding op de gelijknamige MBO-opleiding.

 

Opleiding Informatie: Basisopleiding Secretarieel medewerker

categorie: Administratie en Economie

"Lijkt het je leuk om in een bedrijf de telefoon te beantwoorden, agenda’s te beheren en mededelingen op te stellen? En wil je graag snel aan de slag in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg of bij een ministerie? Begin dan nu met de Basisopleiding Secretarieel medewerker! Voor de basisopleidingen van het NTI MBO-College heb je geen vooropleiding nodig en hoef je geen stage te lopen. Na afronding van de basisopleiding kun je de opgedane kennis meteen toepassen in de praktijk of direct doorstromen naar de volledige MBO-opleiding!Daarom kies je voor Basisopleiding Secretarieel medewerker van het NTI:

  • Inclusief studiemateriaal
  • Studiebegeleiding van jouw persoonlijke mentor
  • Flexibel studeren

"

 

Studiegids aanvragen: Basisopleiding Secretarieel medewerker

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.