Thuis Opleidingen

Menu
mba module internationaal management

MBA-module Internationaal management

	MBA-module Internationaal management

 

"Kies nu voor de MBA-module Internationaal management van het NTI! Wil jij kwaliteiten ontwikkelen op managementniveau? De MBA-module Internationaal management is dan echt iets voor jou! Al in 6 maanden rond je de module af."

 

Opleiding Informatie: MBA-module Internationaal management

categorie: Management

"Tegenwoordig richt een groot aantal bedrijven zich op de internationale markt. Kansen zien, kansen creëren en het leggen van internationale contacten zijn kenmerken van een internationale functie. Wil jij jouw kwaliteiten op managementniveau ontwikkelen? Dan is deze module van de Master of Business Administration (MBA-opleiding) de juiste keuze! Je kunt deze module al binnen 6 maanden afronden. Een praktijkdag is onderdeel van het programma, zo kun je de opgedane kennis direct toetsen in de praktijk.Daarom kies je voor MBA-module Internationaal management van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 3 EC
  • Incl. gratis praktijkcollegedag
"

 

Studiegids aanvragen: MBA-module Internationaal management

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.