Thuis Opleidingen

Menu
hbo bedrijfkunde mer klassikaal

HBO Bedrijfkunde MER Klassikaal

	HBO Bedrijfkunde MER Klassikaal

 

Wil je ook meer diepgang in de materie van management, economie en recht? Schrijf je dan nu snel in voor deze spannende opleiding!

 

Opleiding Informatie: HBO Bedrijfkunde MER Klassikaal

categorie: Management

"Wil jij bedrijfskundige vraagstukken kunnen oplossen? Dan past de HBO-opleiding Bedrijfskunde MER Klassikaal uitstekend bij jou! Begrippen als concurrentie, marktgerichtheid, resultaatgerichtheid en informatietechnologie komen uitgebreid aan de orde. In de klassikale momenten ben je volop in de gelegenheid om vragen te stellen aan je docent. Wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond, ontvang je het wettelijk erkende diploma Bedrijfskunde MER. Je mag je dan Bachelor of Business Administration noemen.Daarom kies je voor HBO Bedrijfkunde MER Klassikaal van het NTI:

  • Extra intensieve begeleiding
  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 7 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur
"

 

Studiegids aanvragen: HBO Bedrijfkunde MER Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.