Thuis Opleidingen

Menu
hbo module geconsolideerde jaarrekening

HBO module Geconsolideerde Jaarrekening

	HBO-module Geconsolideerde Jaarrekening

 

Start vandaag met de HBO-module Geconsolideerde jaarrekening van het NTI en ontdek snel de fijne kneepjes van het bedrijfsadministratieve vakgebied.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Geconsolideerde Jaarrekening

categorie: Administratie en Economie

"In veel gevallen dienen de jaarrekeningen van verbonden ondernemingen te worden samengevoegd in de zogenaamde geconsolideerde jaarrekening. Wil je weten onder welke voorwaarden verschillende jaarrekeningen moeten worden samengevoegd, wanneer hier vrijstelling voor kan worden gekregen en welke technieken van consolidatie er zijn? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Geconsolideerde jaarrekening van Hogeschool NTI en behaal het waardevolle SPD-certificaat van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens! Na afronding van deze korte module kun je de studiepunten meenemen naar de volledige opleiding SPD Bedrijfsadministratie.Daarom kies je voor HBO-module Geconsolideerde Jaarrekening van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 10 EC 
  • Module uit HBO SPD Bedrijfsadministratie
  • Verdieping in specifiek vakgebied 
  • Inclusief gratis vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Geconsolideerde Jaarrekening

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.