Thuis Opleidingen

Menu
mbo verzorgende ig kraamzorg

MBO Verzorgende IG Kraamzorg

	MBO Verzorgende IG Kraamzorg

 

Ben je dol op baby's en wil je in de kraamverzorging werken? Start dan nu met de MBO-opleiding Verzorgende diff. kraamzorg van NTI MBO-College.

 

Opleiding Informatie: MBO Verzorgende IG Kraamzorg

categorie: Gezondheid en Welzijn

"Vind je de geboorte van een kind fascinerend en wil je je nuttig maken met het verzorgen en verplegen van moeder en kind? De NTI-opleiding MBO Verzorgende IG Kraamzorg op niveau 3 is dan echt wat voor jou. De vaardigheden die je aanleert, helpen je om de beste verzorging te bieden voor pasgeborenen, barenden en kraamvrouwen. Tevens loopt stage om al jouw geleerde competenties in de praktijk toe te passen. Na de opleiding ontvang je een volwaardig MBO-diploma waarmee je aan de slag kunt als kraamverzorgende bij mensen thuis of in een ziekenhuis.Daarom kies je voor MBO Verzorgende IG Kraamzorg van het NTI:

  • Verwacht in 2012
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
  • Inclusief 8 praktijkdagen

"

 

Studiegids aanvragen: MBO Verzorgende IG Kraamzorg

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.