Thuis Opleidingen

Menu
hbo module algemene economie spd

HBO module Algemene Economie (SPD)

	HBO-module Algemene Economie (SPD)

 

Verdiep je in het vakgebied Algemene Economie als onderdeel van de volledige HBO-opleiding SPD Bedrijfsadministratie. Start vandaag nog!

 

Opleiding Informatie: HBO-module Algemene Economie (SPD)

categorie: Administratie en Economie

"Ben je op zoek naar een solide baan met uitstekende carrièreperspectieven en los je graag financiële vraagstukken op? Schrijf je dan nu in voor de HBO-module Algemene Economie (SPD) van Hogeschool NTI en behaal het waardevolle SPD-certificaat! Je leert wat de invloed is van macro-economische variabelen op bedrijfsresultaten en verwerft inzicht in de relatie tussen financiële markten en de buitenlandse betrekkingen van een land. Na het afronden van deze korte module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de volledige opleiding SPD Bedrijfsadministratie.Daarom kies je voor HBO-module Algemene Economie (SPD) van het NTI: 

  • Studieduur 6 maanden 
  • 5 EC 
  • Module uit HBO SPD Bedrijfsadministratie 
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Algemene Economie (SPD)

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.