Thuis Opleidingen

Menu
klantenmanagement en sales

Klantenmanagement en sales

	Klantenmanagement en sales

 

Wil je jouw verkoopvaardigheden verbeteren, maar vind je kwaliteit en service ook belangrijk? Dan past de training Klantenmanagement en Sales perfect bij je!

 

Opleiding Informatie: Klantenmanagement en sales

categorie: Marketing en Communicatie

"Accountmanagers hebben meer nodig dan een vlotte babbel en overredingskracht. Klantvriendelijkheid, een goede klachtenafhandeling en nazorg spelen een belangrijke rol. Om deze vaardigheden onder de knie te krijgen ben je bij de training Klantenmanagement en sales van het NTI aan het juiste adres. Deze training is bijzonder geschikt voor professionals die werkzaam zijn in de salesbranche. Na afronding van de training ontvang je een wettelijk erkend certificaat van het NTI.Daarom kies je voor Klantenmanagement en sales van het NTI:Inclusief:

  • Studiemateriaal
  • Vakliteratuur
  • 6 EC

"

 

Studiegids aanvragen: Klantenmanagement en sales

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.