Thuis Opleidingen

Menu
hbo module identiteit en imago

HBO module Identiteit en imago

	HBO-module Identiteit en imago

 

Hogeschool NTI biedt je met de HBO-module Identiteit en imago de gelegenheid om bestaande HBO-modules als afzonderlijke vakken te volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Identiteit en imago

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Bekende bedrijven hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal een duidelijke identiteit en een goed imago hebben. Wil je meer inzicht in deze begrippen en wil je weten met welke methoden ze kunnen worden gemeten? Start dan nu met de HBO-module Identiteit en imago van Hogeschool NTI! Je maakt kennis met het concept organisatiereputatie en je leert over corporate branding en hoe je de communicatie hierop aanpast. Na het afronden van deze korte module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding Communicatie.Daarom kies je voor HBO-module Identiteit en imago van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 4 EC 
  • Module uit HBO Communicatie 
  • Persoonlijke begeleiding 
  • Inclusief lesmateriaal

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Identiteit en imago

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.