Thuis Opleidingen

Menu
omgaan met cultuurverschillen

Omgaan met cultuurverschillen

	Omgaan met cultuurverschillen

 

Vind je het lastig om te communiceren met mensen met andere achtergronden? De NTI-cursus Interculturele communicatie zal daar verandering in brengen!

 

Opleiding Informatie: Omgaan met cultuurverschillen

categorie: Marketing en Communicatie

"Hoe mensen denken en communiceren wordt door cultuur bepaald. Door cultuurverschillen en taalproblemen ontstaan soms misverstanden en irritaties. Als je werkt of leiding geeft in een setting met meerdere culturen kun je door middel van de cursus Omgaan met cultuurverschillen beter leren communiceren en dus beter functioneren binnen je organisatie. Je krijgt meer inzicht in identiteit, cultuur, normen en waarden en in integratieprocessen. Start nu met deze cursus en leer effectiever communiceren in multiculturele kringenDaarom kies je voor Omgaan met cultuurverschillen van het NTI:

  • Alles over interculturele communicatie
  • Leer efficiënter communiceren in multiculturele kringen
  • Certificaat in 5 maanden
  • Toegang tot website met actueel achtergrondmateriaal
"

 

Studiegids aanvragen: Omgaan met cultuurverschillen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.