Thuis Opleidingen

Menu
hbo toegepaste psychologie klassikaal

HBO Toegepaste Psychologie Klassikaal

	HBO Toegepaste Psychologie Klassikaal

 

De inhoudelijk als beste beoordeelde HBO Toegepaste Psychologie van Nederland, maar dan met klassikale lessen! Wacht niet langer en schrijf je snel in!

 

Opleiding Informatie: HBO Toegepaste Psychologie Klassikaal

categorie: Psychologie

"Wil je het op inhoud best beoordeelde HBO Toegepaste Psychologieprogramma van Nederland volgen met klassikale lessen in kleine groepen (max. 25 studenten), waarbij je geniet van intensieve begeleiding door zeer ervaren docenten? Start dan met HBO Toegepaste Psychologie Klassikaal van het NTI! Je geniet van leerzame contactmomenten op diverse locaties bij jou in de buurt. Bovendien zijn de klassikale lessen en de vakliteratuur inbegrepen! Start in februari of september met dit intensieve programma en zet je algemene interesse in psychologie om in kennis in de praktijk.Daarom kies je voor HBO Toegepaste Psychologie Klassikaal van het NTI:

  • Extra intensieve begeleiding
  • Wettelijk erkend door NVAO en ministerie van OCW
  • Inhoudelijk als beste beoordeeld in de NSE
  • Inclusief 11 praktijktrainingen
  • Inclusief meer dan € 1000,- aan vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO Toegepaste Psychologie Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.