Thuis Opleidingen

Menu
mbo medewerker evenementenorganisatie

MBO Medewerker evenementenorganisatie

	MBO Medewerker evenementenorganisatie

 

Lijkt het je fantastisch om evenementen te organiseren? Kies dan voor de MBO-opleiding Medewerker evenementenorganisatie van het NTI!

 

Opleiding Informatie: MBO Medewerker evenementenorganisatie

categorie: Marketing en Communicatie

"Houd jij van een gevarieerde baan waar geen dag hetzelfde is? Lijkt het je daarna fantasisch om grote en kleine evenementen te organiseren? Dan past de MBO-opleiding Medewerker evenementenorganisatie uitstekend bij je! Jouw organisatorische talent komt helemaal tot uiting in deze interessante opleiding. Elk evenement is voor jou een uitdaging en alleen als alles op rolletjes loopt, ben jij intens tevreden. Lijkt dit je wat? Wacht dan niet langer, want starten kan bij het NTI elke dag.Daarom kies je voor MBO Medewerker evenementenorganisatie van het NTI:

  • Verwacht in 2012
  • Voordelig lesgeld inclusief lesmateriaal
  • Hulp bij je studiekeuze door onze studieadviseurs
  • Persoonlijke begeleiding door je mentor en docenten
  • Inclusief 2 praktijkdagen
"

 

Studiegids aanvragen: MBO Medewerker evenementenorganisatie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.