Thuis Opleidingen

Menu
sociaal juridische beroepsvorming

Sociaal juridische beroepsvorming

	Sociaal juridische beroepsvorming

 

Arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en vreemdelingenrecht zijn verschrikkelijk belangrijk. Maar hoe zit het nu in elkaar? Deze cursus leert het je!

 

Opleiding Informatie: Sociaal juridische beroepsvorming

categorie: Recht en Juridisch

"Iedereen heeft wel op een of andere manier te maken met het arbeidsrecht, het sociaal zekerheidsrecht of het vreemdelingenrecht. Voor arbeidscontracten, uitkeringen, gezondheidszorg enzovoort. Maar weet jij precies wat je rechten zijn? Best belangrijk, eigenlijk. Om je te helpen wijs te worden uit het woud van wetten, regelingen, instellingen en organisaties heeft het NTI nu de cursus Sociaal juridische beroepsvorming. In gewone taal geschreven, zodat iedereen straks de vraag kan beantwoorden: hoe zit het nu eigenlijk?Daarom kies je voor Sociaal juridische beroepsvorming van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Erkende onderwijsinstelling
  • Elke dag starten
  • Bepaal je eigen studietempo
"

 

Studiegids aanvragen: Sociaal juridische beroepsvorming

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.