Thuis Opleidingen

Menu
basisopleiding medewerker sociale zekerheid

Basisopleiding Medewerker sociale zekerheid

	Basisopleiding Medewerker sociale zekerheid

 

Lijkt het je leuk om aanvragen voor uitkeringen en vergoedingen te toetsen? Dan kies je voor de basisopleiding Medewerker sociale zekerheid CGO van het NTI!

 

Opleiding Informatie: Basisopleiding Medewerker sociale zekerheid

categorie: Recht en Juridisch

"Wanneer je ambities liggen bij het werken bij gemeentelijke sociale diensten, uitvoeringsinstellingen of ziekenfondsen en wanneer je niet in de gelegenheid bent om stage te lopen of een opleiding van 2 of 3 jaar dan kies je voor de basisopleiding Medewerker sociale zekerheid. Maar ook wanneer je in jouw huidige werk te maken krijgt met sociale uitkeringen, vergoedingen en sociaal jurische aspecten is deze basisopleiding een goede keus voor jou! Met deze praktijkgerichte opleiding kun je binnen 9 maanden een wettelijk erkend NTI-diploma halen. Start daarom vandaag nog!Daarom kies je voor Basisopleiding Medewerker sociale zekerheid van het NTI:

  • Begeleiding door ervaren docenten
  • Inclusief lesmateriaal
  • NTI-diploma binnen 9 maanden

"

 

Studiegids aanvragen: Basisopleiding Medewerker sociale zekerheid

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.