Thuis Opleidingen

Menu
hbo module schriftelijke communicatie

HBO module Schriftelijke communicatie

	HBO-module Schriftelijke communicatie

 

Schriftelijke communicatie is onder andere een onderdeel van de HBO-opleiding Small Business en Retailmanagement, nu ook als aparte HBO-modulete volgen.

 

Opleiding Informatie: HBO-module Schriftelijke communicatie

categorie: Talen

"Wil je leren om op efficiënte wijze verschillende soorten teksten te schrijven? Met de HBO-module Schriftelijke communicatie ontwikkel je stapsgewijs je schriftelijke taalvaardigheden. In deze module worden de basisvaardigheden van zakelijke communicatie behandeld. Je leert onder andere werken aan de hand van een stappenplan en weet structuur aan te brengen in een tekst. Na de module is je schrijfvaardigheid aanzienlijk verbeterd!Daarom kies je voor HBO-module Schriftelijke communicatie van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden 
  • 4 EC 
  • Module uit verschillende HBO-opleidingen
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Schriftelijke communicatie

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.