Thuis Opleidingen

Menu
basisopleiding persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

Basisopleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

	Basisopleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

 

Wil je weten of je later als persoonlijk begeleider aan de slag wilt en hierbij met diverse doelgroepen wilt leren werken? Start nu met deze Basisopleiding.

 

Opleiding Informatie: Basisopleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

categorie: Gedrag en Maatschappij

"Heb je interesse in het begeleiden van diverse soorten mensen, zoals volwassenen en oudere cliënten met psychiatrische, psychosociale of gedragsproblemen? Start dan nu met de Basisopleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen. Je begeleidt individuele cliënten of groepen zodat deze leren om zelfstandig in de maatschappij te staan: je motiveert, coacht, activeert, stuurt en ondersteunt! Voor de basisopleidingen van het NTI MBO-College heb je geen vooropleiding nodig en hoef je geen stage te lopen. Na afronding van de basisopleiding kun je de opgedane kennis meteen toepassen in de praktijk of direct doorstromen naar de volledige MBO-opleiding.Daarom kies je voor Basisopleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen van het NTI:

  • Inclusief gratis praktijkdag
  • Geen stage
  • Doorstroommogelijkheden
  • Officiële vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: Basisopleiding Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.