Thuis Opleidingen

Menu
hbo module casemanagement

HBO module Casemanagement

	HBO-module Casemanagement

 

De HBO-module Casemanagement gaat dieper in op functioneel leidinggeven. Na afronding van deze korte NTI-module ontvang je een wettelijk erkend certificaat

 

Opleiding Informatie: HBO-module Casemanagement

categorie: Management

"Mis je in je werk kennis over casemanagement? Volg dan de HBO-module Casemanagement van het NTI! De HBO-module Casemanagement gaat dieper in op functioneel leidinggeven en situaties waarbij er meerdere personen worden ingeschakeld. Het is de taak van de casemanager om alle betrokkenen goed op elkaar af te stemmen. Na het afronden van deze korte module ontvang je een certificaat en kun je de studiepunten meenemen naar de HBO-opleiding SPH. Schrijf je vandaag nog in!Daarom kies je voor HBO-module Casemanagement van het NTI:

  • Studieduur 6 maanden
  • 5 EC
  • Module uit HBO SPH en SJD
  • Inclusief vakliteratuur

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-module Casemanagement

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.