Thuis Opleidingen

Menu
hbo orientatietraject marketing klassikaal

HBO orientatietraject Marketing Klassikaal

	HBO-orientatietraject Marketing Klassikaal

 

"Kennismaken met het vakgebied marketing? Dat kan nu ook klassikaal! Bij het NTI volg je het HBO Orientatietraject Marketing nu met klassikale lessen voor extra intensieve begeleiding. Wacht niet langer en schrijf je in!"

 

Opleiding Informatie: HBO-orientatietraject Marketing Klassikaal

categorie: Marketing en Communicatie

"Merken en markten. Dat is wat centraal staat in het oriëntatietraject Marketing. Tijdens dit oriëntatietraject word je grondig voorbereid op alle taken die je als marketeer gaat uitvoeren. De klassikale lessen spelen hierin een belangrijke rol. Tijdens deze bijeenkomsten heb je namelijk volop de mogelijkheid om vragen aan je docent te stellen of om samen te werken met medestudenten. Wanneer je de opleiding hebt afgerond, ontvang je een wettelijk erkend certificaat en 30 EC. Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor dit boeiende oriëntatietraject.Daarom kies je voor HBO-oriëntatietraject Marketing Klassikaal van het NTI:

  • Klassikale lessen
  • Intensieve begeleiding
  • Inclusief vakliteratuur
  • Les in kleine groepen

"

 

Studiegids aanvragen: HBO-orientatietraject Marketing Klassikaal

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.