Thuis Opleidingen

Menu
wft hypothecair krediet

Wft Hypothecair Krediet

	Wft Hypothecair Krediet

 

Het geven van hypotheekadvies is een vak apart, maar met de opleiding Hypothecair Krediet van het NTI op een snelle en flexibele manier te leren.

 

Opleiding Informatie: Wft Hypothecair Krediet

categorie: Financien en Makelaardij

"Wil je dieper in op de inhoud van het verstrekken van hypothecair krediet? Als je de diploma’s Wft Basisdeskundigheid en Wft Beleggen heeft gehaald, kun je verder met de opleiding Wft Hypothecair krediet! Je leert alles over de juridische aspecten van geldverstrekking, belastingen, financieringen, verzekeringen en toekomstvoorzieningen. Bovendien krijg je een officieel erkend diploma en kun je klanten uiterst professioneel begeleiden en adviseren na de opleiding.Daarom kies je voor Wft Hypothecair Krediet van het NTI:

  • Inclusief lesmateriaal
  • Inclusief speciale e-learning omgeving
  • Officieel erkend diploma
  • Diploma in 6 maanden
"

 

Studiegids aanvragen: Wft Hypothecair Krediet

 

 

Hier op Thuisopleidingen vind u de beste opleidingen en cursussen die u voordelig en goedkoop kunt leren bij diverse onderwijs instellingen. Thuis een opleiding volgen is de ideale manier om snel kennis op te doen van de studie die u nodig heeft. Wacht dus vooral niet langer en bestel snel een cursus op maat, zodat u direct met studeren kunt beginnen.